Over mij

In 2026 zijn er weer verkiezingen en we hebben als GroenLinks-PvdA een gigantische opgave: sterke linkse vertegenwoordiging realiseren in alle gemeenten. Het liefst met diverse kandidaten, dus ook jonge mensen!

Als jonge (27j) wethouder en lid van het partijbestuur ben ik hier druk mee bezig, reizend door ons land en dienend aan de fantastische afdelingen en provinciale besturen die onze vereniging sterk maken en nog sterker gaan maken.

Ik vind het ontzettend leuk om te horen hoe actief vrijwel al onze afdelingen bezig zijn met linkse samenwerking. Het partijbureau en partijbestuur staan jullie graag bij, want ik weet uit eigen ervaring dat er ook afdelingen zijn die worstelen.

Daarnaast gaan we de komende tijd aan de slag om door het hele land gave bijeenkomsten te organiseren om jonge leden van GroenLinks-PvdA te (onder)steunen en activeren. En werken we aan een handreiking om afdelingen hierin bij te staan.

Onze partijen groeien als kool: ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende jaren vele jonge leiders en (mee)denkers gaan zien in sterke linkse clubs van lokaal tot provinciaal (en landelijk) niveau.

Ideeën, vragen, suggesties? Ik ga graag met je in gesprek! Bel (06-54640953) of mail ([email protected]) gerust